İŞKUR 24 Ağustos 28 Ağustos 2020 tarihinde açılan kamu memur alım ilanları!

Kamu kurumlarına farklı eğitim düzeylerinde memur alımı ilanları İŞKUR üzerinden devam etmektedir. Birçok kamu kurumu 24 Ağustos 2020 tarihi itibarıyla açıklamış olduğu ilanlarına başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek. İlanlara ait bazı detayları işin olsa okuyacağımız bilgisine sunmak istiyoruz.

BAŞVURUSU BİTECEK ALIMLAR;

İŞKUR üzerinden 73 farklı ilana başvuru devam ediyor. Bunlardan; Manisa vergi dairesi, Horasan Öğretmenevi, Ayvacık Belediye Başkanlığı, Sulakyurt Belediye Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO Başkanlığı, Eski Genel Müdürlüğü, Belsan İmar İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için 24 ile 25 Ağustos tarihlerinde başvurular sona erecektir.

İLGİLİ İLANLAR:

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/vergi-dairesine-ogretmen-alimi-yapilacak-basvuru-devam-ediyor-h34902.html

https://www.isinolsa.com/memur-alimlari/msb-iskur-dan-kpss-siz-personel-alimi-yapiyor-basvuru-h34903.html

https://www.isinolsa.com/personel-alimlari/belsan-a-25-kaptan-sofor-alimi-ilani-iskur-da-kamu-h34909.html

TEİAŞ 150 PERSONEL ALIMI;

24 Ağustos 2020 tarihinde başvurusu başlayan ve adaylara duyurulan ve başvuruları başlayan ilanlardan bazıları şu şekilde; Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü 150 personel alımı yapacak. Başvurular elektrik teknisyeni kadrosunda olacak ve bu kadroda ondan fazla farklı eğitim düzeyinde başvuru gerçekleştirilecektir. Lise ve dengi okullardan mezun olan adaylar bu alımlara başvuru yapabileceklerdir.

BELEDİYE, ÜNİVERSİTE VE KURUMLARA MEMUR ALIMI;

Bağlama Belediye Başkanlığı greyder operatörü kadrosunda ilköğretim mezunu 35 yaşını geçmemiş G sınıfı greyder operatörü ehliyetine sahip mülakat ile alım yapacak. Sahil Güvenlik Destek Komutanlığı genel servis işçisi büro işçisi kadrosunda 2 kişilik alım yapacak. Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezunlar bu alımlara başlayabilecek. Ayvalık Vakıf zeytinlikleri İşletmesi Genel Müdürlüğü 1 bahçıvan, 1 elektrikçi, 5 ev tipi sofralık zeytin işletmecisi, 6 perakende satış elemanı alımı yapacak. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 3 sondaj işçisi alımı Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne Silahsız güvenlik görevlisi beden işçisi, temizlik görevlisi, doğalgaz kalorifer işçisi, bulaşıkçı, silahsız özel güvenlik görevlisi  ve soğutma teknikeri teknisyen alımı yapacaktır.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NEDİR?

18 yaşını doldurmuş olmak 19 yaşından gün almış olmak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

657 sayılı devlet memurları 48. maddesindeki genel şartları taşıyor olmak.

Güvenlik ve arşiv araştırmaların olumlu sonuçlanması

ilköğretim lise mezunu adayların kura sonucunda isimlerinin kontenjanın 4 katı kadar aday listesine girmiş olması.

Önlisans ve Lisans mezunu başvurularda Kamu Personel Seçme sınavından Asgari ücretli puan almış olmak.

Editör: TE Bilisim