İŞKUR günlük olarak çok sayıda ilan yayımlıyor, süresi dolan ilanları yayımdan kaldırıyor. Gün içerisinde 40 bin kişi olan personel alım ilanı, ertesi güne 45 bin hatta 50 bin kişilere kadar ulaşabiliyor. İŞKUR üzerinden yürütülen memur personel alımlarında, Türkiye geneli kamu kurumlarına ve bağlı özel işletmelerine, bunların dışında da özel iş yerlerine yönelik çok sayıda memur alım ilanları yayımlanıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlara, adaylar üye profilleriyle giriş yaparak, başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Şuan itibariyle yaklaşık 45 bin kişilik memur personel alım ilanı bulunan İŞKUR üzerinden, tüm meslek gruplarına yönelik binlerce kişilik alıma rastlamak mümkündür. Hem kamuda hem de özel işletmelerde ilgili pozisyonlara başvurmak isteyen adayların, taşıması gereken bazı ortak özellikler dışında ek nitelikler de söz konusudur. Bu niteliklere kısaca değinecek olursak;

Ehliyet sahibi olmak,
İlgili bölümlerden mezun olmak,
Sertifika sahibi olmak,
Yabancı dil bilmek,
Kendini geliştirmeye açık olmak,
Yöneticilik vasfı bulunmak,
Bilgisayar kullanımını bilmek,
MS-Office ya da ERP programlarını kullanabilmek,
İlk yardım eğitimi almış olmak,
Yüzme biliyor olmak,
Sunum programlarını bilmek şeklinde özetlenebilmektedir. Elbette ki daha çok sayıda ek nitelik, ilana göre değişiklik gösterecek şekilde adaylardan istenebilmektedir.

Yayımlanan ilanlar işkur 21 şubat ilanları - memur alım ilanları başvuruları

İlanlara başvurmak isteyen adaylar, aşağıda yer alan ilgili haberler kısmından yayındaki bazı ilanların detaylarına erişim sağlayarak, başvurularını online veya şahsen müracaat ederek gerçekleştirebilirler. Daha fazla ilan ve kadro görmek için iskur.gov.tr açık iş ilanları adresini ziyaret ederek arama yapabilirsiniz. Buradan üye profilinizle giriş yaparak başvurularınızı da işkur ilanları için kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim