19 Şubat 2019 İŞKUR memur alımları yayımlandı

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu ilanlara bugün itibariyle 3 bin kişilik ilan daha dahil edildi ve dün itibariyle 42 bin olan açık pozisyon sayısı, bu ilanlarla birlikte 45 bin kişiye yükseldi. 45 bin memur personel alımı için adayların taşıması gereken şartlara, detaylara ve bilinmesi gereken tüm noktalara haberimizde değinmeye çalışacağız.

İlgili ilanlara başvurularda adayların İŞKUR üye profillerinin bulunması gerekmektedir. Yayımlanan ilanlara başvurular öncesinde bahsi geçen üye profilinizdeki bilgilerin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olmanız önerilmektedir.

Genel Başvuru Koşulları

İlanlara başvuracak adayların T.C vatandaşı olması, sağlık problemi olmaması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, bazı pozisyonlar için (ehliyet sahibi olmak, sertifika barındırmak) ek nitelikleri karşılayabiliyor olmak, belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmak, deneyim sahibi olmak, kamu görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olmak, mesleki sorumluluk bilinci yüksek olmak şeklinde özetlenebilmektedir. Diğer ilan şartları ve koşulları, pozisyonlara ve kurumlara göre değişiklik gösterecektir.

Tüm memur ve personel alımlarından ilk siz haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim