İŞKUR aracılığı ile Memur alımı ilanları yayımlandı. Farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere 11 Bin 500 kişilik boş kadro ile Memur alımı yapılacak. Alımlar En az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Ayrıca Söz konusu İŞKUR Kamu Memur Alımı ilanlarına göre Adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Peki bu kapsamda hangi kuruma kaç memur alımı yapılacak? Hangi kadrolarda memur alımları yapılacak? tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizde aktaracağız.

MEMUR ALIMI YAPILACAK KURUMLAR:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre kamuya 11 Bin 500 memur alımı yapılacak. Bu yönde Alımlar Belediyeler ve kamu kurumları tarafından yapılacak. Peki kurumların detayları nedir? İlan hakkında detaylar ve kadro dağılımı nasıl olacak?

Malatya Pütürge Belediyesi:

Belediye bünyesine KPSS En az 60 puan ile 1 Ayniyat Saymanı, 1 Bilgisayar İşletmeni, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 1 Tahsildar alımı yapılacak. Bu kapsamda Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecek olup Lisans mezunu memur alımı ilanı hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Van Büyükşehir Belediyesi:

Belediyeye memur alımı kapsamında 108 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu kapsamda alımlar 8 Mühendis, 5 Şehir Plancısı, 65 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 5 Bilgisayar İşletmeni, 10 Belediye Trafik Memuru ve 15 Zabıta Memuru alımı yapacak. Adayların Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında alım yapılacak olup KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Şırnak Belediyesi:

Şırnak Belediyesi Genel İdari Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek adaylar içerisinden KPSS'den 60 puan almış olmak şartı ile 2 Zabıta memuru ve 12 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Pendik Belediyesi:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise mezunu 10, Ön Lisans Mezunu 5 ve Lisans mezunu 5 Zabıta memuru alımı yapılacak. Adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü:

CTE 2021 yılı kapsamında 4.918 infaz ve koruma memuru, 19 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 51 hemşire, 20 sağlık teknikeri, 157 teknisyen, 156 destek personeli (şoför), 33 destek personeli (aşçı), 4 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 5.358 personel alımı yapılacaktır. Adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığı:

Adalet Bakanlığı 2021 yılı için bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere adalet komisyonlarınca yapılacak uygulama ve sözlü sınav sonucuna göre 814 sözleşmeli icra kâtibi alınacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü:

Türkiye Geneli olmak üzere Adalet Bakanlığı Personel genel Müdürlüğünde görevlendirmek üzere 3.605 sözleşmeli zabıt kâtibi, 700 sözleşmeli mübaşir , 625 sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi, 110 sözleşmeli şoför, 25 sözleşmeli aşçı ve 10 sözleşmeli işaret dili tercümanı olmak üzere toplam 5.075 personel alınacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Jandarma Genel Komutanlığı:

Jandarma bilişim personeli kapsamında sözleşmeli olarak 4 kişi alınacak. KPSS ve YDS puanı şartı aranmakta olup ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İpekyolu Belediyesi:

Van ilinde hizmet veren İpekyolu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lisans mezunları içerisinden ve KPSS En az 60 puan almış olmak şartı ile 26 Erkek ve 4 kadın Zabıta Memuru Alımı yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

ÖZEL VE KAMU MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim