Geçtiğimiz günlerde ilana çıkan ve 461 kamu personeli memur alımı yapacğaını duyuran İSKİ bünyesine başvurular alınmış ve adayların başvuru süreçleri tamamlanmıştı. Büyük ilgi gören 461 iski memur alımı sürecin adayların sabırsızlıkla beklediği mülakat dönemi başladı. İlgili ilana başvuruları kabul edilen adaylar arasından, sözlü mülakata katılacakların mülakat tarihleri kesinleşti. İSKİ tarafından mülakat tarihlerine yönelik duyuru da gerçekleştirildi.

İSKİ MÜLAKAT TARİHLERİ AÇIKLANDI

İSKİ tarafından yapılan duyuruda, mülakat tarihlerine yöneliksınav giriş belgelerinin yayımlandığı açıklandı. Yapılan açıklamada ise " İSTANBUL SU VE KANALIZASYON İDARESI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESINDE 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNA TABI OLARAK ISTIHDAM EDILMEK ÜZERE; MAHALLI İDARELERE İLK DEFA ATANACAKLARA DAIR SINAV VE ATAMA YÖNETMELIĞI HÜKÜMLERINE GÖRE SINAVA GIRECEK ADAYLAR BELIRLENMIŞTIR. EK-2 SINAV GIRIŞ BELGESINI ALMAK IÇIN T.C KIMLIK NUMARASINI GIREREK, KAYITLI MOBIL TELEFONUNUZ ILE SMS DOĞRULAMASI YAPMANIZ GEREKMEKTEDIR. " ifadelerine yer verildi...

Sözlü sınav uygulanacak

Her sözlü sınavda olduğu gibi bu sınavda da adayların ifade, muhakeme ve temsil yetenekleri ölçülecek, kendisini geliştirmeye açık olup olmaması, kamu kurumlarında görevlendirilmeye uygun olup olmaması gibi psikolojik ve fiziksel incelemeler gerçekleştirilecek. Bu sözlü sınavda adaylara Atatürk ve Inkilap Tarihi, 657 sayılı kanun, mahalli idarelerle alakalı mevzuat bilgileri ve güncel bilgiler gibi konular üzerinden sorular yöneltilecek. Sözlü mülakat sonuçları açıklandığı anda bildirim almak için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulamalar için tıklayınız.

Sınav giriş belgesi için tıklayınız.