İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ( İSKİ ) bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı Mühendislik pozisyonlarda toplamda 4461 kişilik kadro ile alım yapacağını ilan etmişti. İlgili ilan 26 Kasım 2018 tarihinde ilan edilmişti ve adaylar başvuruların 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlamıştı. Ancak adaylara verilen bir haftalık sürenin sonuna gelindi ve adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebilirsiniz.

İSKİ 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak atanmak üzere Mahalli idarelere ilk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre 461 kişilik kadro ile alım yapacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü farklı pozisyonlarda 461 memur alımı yapacak olup, 130 Mühendis, 3 Şehir Plancısı, 5 Kütüphaneci, 3 Mimar, 5 Kimyager, 1 Peyjaş Mimarı, 1 grafiker, 2 Restaratör, 1 Psikolog, 3 Biyolog, 2 Hemşire, 3 Tercüman, 200 Bilgisayar İşletmeni ve 80 Tekniker ve 20 Teknisyen olmak üzere toplamda 461 kişilik kadro ile memur personel alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylar memur alım ilanına başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Son 5 yıl içerisinde yapılmış olan YDS den ingilizce dilinden en az C seviyesinde puan almış olmak, Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden 2018 yılına ait puanlardan en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve ilgili pozisyonlar hakkında istenen sertifikalara ve eğitim seviyesine sahip olma nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

İSKİ personel alım ilanı başvuruları 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 10 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını İSKİ resmi internet sitesi olan https://basvuru.iski.gov.tr adresi üzerinden yapılacak olup sonrasında ise İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü adresine 24 Aralık 2018 tarihi ile 28 Aralık 2018 tarihleri arasında istenen belgeler ile kuruma teslim edilecektir.

GİRİŞ SINAVI YAPILACAK!

Adayların kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları puan durumuna bakılarak sıralama yapılacak olup çıkan sonuca göre adaylar 07 Ocak 2019 tarihi ile 08 Şubat 2019 tarihleri arasında sözlü sınav yapılacaktır.

Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar için başvurularını mutlaka son güne kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru formuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU VE EKRANI

Editör: TE Bilisim