İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde toplada 461 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Söz konusu ilan için başvurular bugün ( 03 Aralık 2018 ) itibari ile başladı ve İşin Olsa ekibi olarak ilgili ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre istihdam edilmek üzere Kamu Personel, Seçme Sınavından ve bazo pozisyonlar için Yabancı Dİl Sınavından puan almış olmak şartı aryacak. Buna göre adayların KPSS puan türü esas alınarak yapılacak sıralama soucunda adaylara Giriş sınavı ile sınav yapılacak olup, çıkan sonucuna göre adaylara 07 Ocak 2019 tarihi ile 08 Şubat 2019 tarihleri arasında sözlü sınav yapılacaktır.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü farklı pozisyonlarda 461 memur alımı yapacak olup, 130 Mühendis, 3 Şehir Plancısı, 5 Kütüphaneci, 3 Mimar, 5 Kimyager, 1 Peyjaş Mimarı, 1 grafiker, 2 Restaratör, 1 Psikolog, 3 Biyolog, 2 Hemşire, 3 Tercüman, 200 Bilgisayar İşletmeni ve 80 Tekniker ve 20 Teknisyen olmak üzere toplamda 461 kişilik kadro ile memur personel alacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Söz konusu ilan 26 Kasım 2018 tarihinde Resmi Gazete, Devlet personel Başkanlığı ve İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olup adayları büyük heyecan la başvuruların başlamasını beklemekteydiki başvurular bugün ( 03 Aralık 2018 ) itibari ile başladı.Buna göre adaylar başvurularını en geç 10 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular https://basvuru.iski.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru formunu doldurarak gerçekleştirecektir. Sonrasında ise adaylar yaptıkları elektronik başvuruyu ve başvuru için istenen belgeleri İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Güzeltepe Mahallesi Alibey Caddesi No:7 34060 Eyüpsultan/İstanbul adresine 24/12/2018 – 28/12/2018 tarihleri arasında (sadece iş günlerinde ve 09.00 – 17.00 saatleri arasında) ulaştıracaklardır.

Eğer bunlar gibi ilanlar yayımlandığında anında telefonunuza bildirim almak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indiererek yayımlanan ilanlar hakkında anında bildirim alabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. Maddesindeki A bendinde bulunana niteliklere göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise Mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kueumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Bilgisayar İşletmeni kadrosu için M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek., Son 5 yıl içerisinde yapılmış olan Yabancı dil sınavından İngilizce dilinden en az C seviyesinde puan almış olmak şartları aranacak.

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı sayesinde gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU EKRANI