İş Bankası resmi internet sayfasında duyurusuna göre, bünyesindeki memur personel eksikliği için  alım duyurusu yayaımladı. İş Bankasının duyurusuna göre bünyesine İstanbul ilinde Çağrı Merkezi Memuru alımı yapacak. Alımlar İş Bankası tarafından yapılacak olan Memur Alımı sınavı belirleyecek. Sınav 7 Ağustos 2017 tarihi ve İzleyen günlerde İş Bankası tarafından İstanbul ilinde yapılacak.

Sınava başvurular başlamış olup en geç 31 Temmuz 2017 tarihine kadar başvurular İş Bankası resmi internet sayfasında yapılması gerekmektedir. Başvurusunu yapan adaylar 2 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 18:00’den itibaren İş Başvuru Formunda yer alan “Başvuru Durum Takip” alanından yapılacaktır.

ALIM KOŞULLARI:

İş Bankası adaylardan, İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, İş Bankasının daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış olmak, affa uğramış bile olsa herhangi suç hükümlülüğü bulunmamak, sağlık açısından görevini Türkiyenin her yerinde yapmasına engel durumu olmamak, 07 Ağustos 1987 ve sonrası doğumlu olmak, herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı zorunlu hizmet şartı olmamak, Ticaret alanlarında 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak şartları aranacaktır. 

Editör: TE Bilisim