Türkiye'nin her ilinde bulunmakta olan üniversiteler açık olan kadroların dolumu için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmekte olup geçtiğimiz günlerde İnönü Üniversitesi tarafından kamuoyuna 101 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kadro sayısı fazla olduğu için adayların yoğun rağbet gösterdiği ilan İnönü Üniversitesi tarafından hazırlanmı olup sağlık kadroları için personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için atama yapılacak? Hangi poziyonlara personel alınıyor?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

İnönü Üniversitesi 101 kişilik sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Buna göre İnönü Üniversitesi hemşire, Patoloji labaratuvar sağlık teknikeri, radyoloji ve tıbbi görüntüleme sağlık teknikeri, anestezi sağlık teknikeri olmak üzere bu dört kadro için toplam 101 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. 

Başvurularda İstenen Belgeler

1. Başvuru Dilekçesi
2. Özgeçmiş
3. 1 Adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içerisinde çekilmiş olacaktır)
4. E-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı
5. Nüfus cüzdanı fotokopisi
6. KPSS Sonuç Belgesi (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)
7. Adli Sicil Kaydı

Yukarıdaki belgeler başvurularda istenmekte olup başvurular 24 Şubat tarihine kadar devam edecektir. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (2018 yılı P3 ya da P93) puan türüne sahip olması gerekmekte olup her hangi bir asgari limit belirlenmedi fakat atamalar yüksekten düşüğe doğru gerçekleştirilecektir. Başvuru sonuçları ise İnönü Üniversitesinin resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulacaktır. Resmi ilan aşağı bölüme sunulmuştur.

Editör: TE Bilisim