Yayımlanan memur alımı ilanına göre farklı pozisyonlarda memur alımı yapılacak. Buna göre, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından yapılmış olan duyuruya göre, İMMİB uzman yardımcısı ve İdari Memur kadrolarına yapacağı sınav ile 22 memur personel alımı yapacağını belirtti. Adayların ilgili sınava katılabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

SINAV İÇİN ARANAN ŞARTLAR:

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri sınava katılacak adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Askerlik görevini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sınavın yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Uzman yardımcısı ve idari memur kadroları için görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sorun bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, İdari memur için 4 yıllık fakülte veya 2 yıllık meslek yüksek okulunun ilgili bölümlerinden mezun olmak olmak,

Uzman yardımcısı pozisyonu için, 2016, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce dillerinden puan almış olmak, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından ilgili bölümü için istenen puan türüne göre en az 70 puan almış olmak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve başvurular en geç 04 Şubat 2019 tarihi saat 18:00 a kadar şahsen veya posta yolu ile başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metninden başvuru esnasında istenecek belgelere ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim