Koltuğa geldiği ilk günden itibaren belediyeye yapılacak olan personel alımlarının liyakatli bir şekilde yapılacağını vurgulamaya devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ilk olarak İstanbul Belediyesine ait kariyer sayfası açtırmış ve adayların ilanlara buradan başvuru yapacağını duyurmuştu. Buna göre Türkiye geneli en çok personel, memur laımı gerçekleştirmekte olan belediyelerinden bir tanesi olan İstanbul için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir müjdeli haber daha verdi ve kreşler için personel alımlarının yapılacağını duyurdu. Peki alınacak pozisyonlar belli mi, kreşlere alınacak olan personeller ne görevlerde bulunacaklar?

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından kreşlere personel alımı yapılacağını müjdesini verdi. Peki kimler başvuru yapabilecek? Buna göre kreşlere okul öncesi öğretmenliği mezunları ve çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunlarının başvuru yapabilmesi beklenmekte olup yine mezuniyetlerinin bu bölümler ile aynı olan adaylarında başvuru yapabileceği bilinmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

Nasıl Başvuru Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kreşlere personel alımı yapılacağını vurguladı. Peki personel alımları nasıl yapılacak? Buna göre adayların müracaatlar için kariyer.ibb.istanbul sitesine giriş yaptıktan sonra yayımlanan ilana müracaat etmesi gerekmetkedir. Adaylar kreşlerde okul öncesi öğretmeni olarak ve çocuk gelişimi ve eğitimcisi olarak görev yapacaktır. Henüz ilan yayımlanmadı fakat birkaç saate ya da birkaç güne kadar yayımlanması adayların ise başvurularını yapabilmesi beklenmektedir.

kariyer.ibb.istanbul