Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre İletişim Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 30 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre başvuruda bulunan adaylar sınava katılabilmek için belirtilen Sınav Ücretini yatırmaları gereklidir.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

İletişim Bakanlığı bünyesşne Uzman Yardımcılıpı kadrosunda bulunan 30 kişilik boş kadro için Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8. ve 9. dereceli kadrolara memur alımı yapacak. Söz konusu memur alımı sınavı Ankara ilinde yapılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI NEDİR?

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde sayılan genel şartları taşımak,

- Sınavın Yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak,

- En az Dört yıllık eğitim veren fakğltelerin, Hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat, İletişim fakültelerinden ve Mühendislik fakültelerinden (bilgisayar, yazılım, elektronik, elektrik ve elektronik, elektronik ve haberleşme bölümleri ) ve İlgi fakültelerin psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, halkbilim, insan ve toplum bilimleri b mezun olmuş olmak veya bunlara dnekliği olan ve YÖK onaylı denklik belgesine sahip olmak,

SINAV ÜCRETİNE DİKKAT!

Sınav başvuru ücreti, başvuru işleminin son adımında kredi/banka kartı ile ödenecektir. Sınav başvuru ücreti 90 (doksan) TL’dir. Sınav başvuru adımlarını tamamlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Sınava başvuru işlemini yaptığı halde sınav ücretini yatırmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve bu adaylar için “Sınav Giriş Belgesi” düzenlenmeyecektir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İletişim Bakanlığı memur alımı başvuruları 13 Ocak 2020 tarihinde başlamış olup adaylar en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri web sitesi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) üzerinden yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim