Devlet personel Başkanlığı üzerinde art arda yayımlanmış olan ilanlara göre Emniyet Genel Müdürlüğü 2019-1 ve 2020-1 kapsamında memur personel alımı yapılacağını belirtti. İlgili ilanlar 10 Şubat 2020 tarihinde yayımlandı ve İşin Olsa ekibi olarak yayımlanmış olan EGM Memur ve personel alımı ilanlarını sizlerle paylaşıyoruz.

KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI İLANI:

Genel Müdürlük bünyesine sözleşmeli olarak Havacılık Dairesi Başkanlığında görevlendirecek Pilot alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvurularını 17 Şubat 2020 tarihi ile 21 Şubat 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuruda bulunan adaylardan, belirtilen şartları taşıyanlar, sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacaktır. Sözlü ve/veya uygulamalı sınava girmeye hak kazananların, sınav yerleri ve tarihleri www.egm.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.

İLANIN DETAYLARI BURADA

KPSS 50 PUAN İLE MEMUR ALIMI İLANI:

EGM memur kadrosunda 2019-1 kapsamında aşçı alımı yapacağını bildirdi. Geçtiğimiz günlerde başvuruları alınmış olan ilan için EGM başvuruları yetersiz bulduğundan ilanı tekrar güncelledi. Bu yönde EGM farklı birimlerine 9 kişilik boş aşçı alımı yapacağını belirtti. Önceden başvuru yapmış olan adaylar tekrar başvuru yapmaları gerekmiyor. Bu kapsamda EGM güncellediği ilanda KPSS şartının 50 puana düşürdüğünü belirtti.

Başvurular 17 - 21 Şubat 2020 tarihleri arasında alınacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim