İki Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapacaklar. Başvuruların geçtiğimiz günlerde başlaması ile artık sona ermektedir. İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde iki bakanlığın memur alımı ilanı hakkında bilgi vereceğiz.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Bakanlıkların memur alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. 18 Ağustos 2021 tarihi ile her iki bakanlığında başvuruları sona erecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki bilgiler doğrultusunda gerçekleştirecekler.

ALIM YAPACAK BAKANLIKLAR:

Memur alımları Ticaret Bakanlığı ve Enerji Bakanlığı tarafından yapılacak. Bu kapsamda:

Ticaret Bakanlığı:

750 kişilik boş kadro ile Gümrük Muhafaza Memuru alımı yapılacak. 25 farklı şehirde yapılacak memur alımı için yoğunlukla Edirne, İstanbul illerinde alım yapılacak. Adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili alanlarından mezun olmuş olmak ve 35 yaşından büyük olmamak şartları aranacak. Alım yapılacak şehirler ve başvuru ekranı için Buraya Tıklayınız.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı olan Maden ve Petrol İşleri Genel müdürlüğüne alım yapılacak. Sözleşmeli Memur Alımı yapılacak olup alımlar Bilişim personeli kadrosu için gerçekleştirilecek. bu kapsamda alımlar 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı,2 Coğrafi Bilgi Sistemleri Yazılım Geliştirme Uzmanı pozisyonlarında yapılacak. İlanın Detayları Burada

Editör: TE Bilisim