Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesine memur alımı için ilan yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre İçişleri bakanlığına bağlı olan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü taşra teşkilatındaki eksikliği karşılamak için alım yapacaktı. Adayların bazı şartları taşımaları drumunda başvurular alındı ve sonuçları açıklandı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapacağı il göç uzman yardımcısı için başvuruları en geç 18 Ekim 2019 tarihine kadar aldı ve başvuru sonuçlarını Kasım ayı itibari ile resmi internet adresi olan www.goc.gov.tr adresi üzerinde açıkladı. Söz konusu sonuçlara göre yazılı sınava 900 kişi katılacak. Bu kapsamda sonuçlarda adı geçen adayların yapmaları gerekenler şöylediri

SINAV ÜCRETİ:

Sınava girmeye hak kazandığı ilan edilen adaylar 04 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 09.00’dan 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar sınav hizmetlerinin yerine getirilmesi amacıyla katkı bedeli olarak 90,00 TL (Doksan Türk Lirası) sınav ücretini Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğüne ait Halkbank - Ankara Merkez Şubesi TR53 0001 2009 1940 0006 0001 55 nolu IBAN hesap numarasına açıklamalar kısmına adayın adı soyadı, TC kimlik numarası ve sınav adı (İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı) belirtilerek yatıracaklardır.

Sınava girmeye hak kazanan ancak sınav ücretini yatırmayan adaylar sınava giremeyeceklerdir. Adayların başvuruda belirttikleri bilgilerin sorumluluğu kendilerine aittir. Eksik, yanlış ve/veya hatalı bilgiler yüzünden doğacak sonuçlardan adayın kendisi sorumlu olacaktır. Bir adayın beyanının gerçeğe uymadığı tespit edildiği takdirde bu aday, aradan geçen süreye bakılmaksızın bu sınavdan elde ettiği tüm haklarını kaybedecektir.

SÖZLÜ SINAVA GİRECEKLERDEN İSTENEN BELGELER

Giriş sınavında başarılı olarak sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar aşağıdaki belgeleri sözlü sınavdan önce Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne teslim ederler.

  • Yükseköğrenim mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği),
  • Üç adet vesikalık fotoğraf,
  • KPSS sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı,
  • T.C. kimlik numarası beyanı,
  • Özgeçmiş,
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 adet). Bu belgeler, aslı ibraz edilmek kaydıyla Genel Müdürlükçe de onaylanabilir.

SONUÇLAR İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim