İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı biriölerine memur alımı yapacak. Alımlar belediye bünyesine ve İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne yapılacak. Söz konusu kurumların memur alımı ilanlarında başvurularda son güne geldik. Peki ilanların detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir?

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bünyesine 100 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Bir diğer ilana göre ise İstanbul İSKUR 8 kişilik kadro ile Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak.

Zabıta Memuru Alımı Detayları:

Zabıta Memuru için alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda 40 Lise, 20 Ön Lisans ve 40 Lisans mezunu Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

Müfettiş Yardımcısı Alımı Detayları:

Müfettiş Yardımcısı Almı için ise adayların Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile bu alanlarda en az dört yıl lisans eğitim veren okullardan mezun olmuş olmak şartı ile 8 Müfettiş yardımcısı alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

1. Türk vatandaşı olmak,

2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3. Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

4. Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

5. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

6. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Zabıta Memuru Alımı Özel Şartları:

  • İlan edilen Zabıta Memuru kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve ilgili puan türünden yukarıda tabloda belirtilen asgari puanı almış olmak.
  • Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması.
  • Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak (8/2/1991 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar).
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

Müfettiş Yardımcısı Alımı Özel Şartları:

  • Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile bu alanlarda en az dört yıl lisans eğitim veren ve bu okullarla denkliği YÖK tarafından kabul edilen yerli ve yabancı fakültelerden birini bitirmiş olmak,
  • 01/01/2021 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (1 Ocak 1986 ve daha sonraki doğumlular),
  • Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2019 ve 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu KPSS P48 puan türünden asgari 70 (yetmiş) ve daha üzeri puan almış bulunmak,
  • Müfettiş karakter ve niteliklerine haiz olmak,
  • Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık yönünden sağlam ve her türlü iklim ve yolculuk şartlarına dayanıklı olduğuna dair sağlık raporu almak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru alımı ve İSKİ Müfettiş yardımcısı alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Başvurularda artık son güne geldik. Adaylar başvurularını en geç 10 Ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Zabıta Memuru Alımı İlanı Detayları

Müfettiş Yardımcısı Alımı İlanı Detayları

Yayımlanacak yeni ilanlardan haberdar olmak için ve söz konusu ilanlarda sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim