İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İstanbul Personel Yönetim ( İSPER ) bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere yeni ilan yayımlandı. Yayımlanan ilana göre İSPER 45 kişilik memur kamu personeli kadrosu ile KPSS siz Personel Alımı yapacak. İlan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci yarın başlayacaktır.

Hangi Kadrolarda Memur Kamu Personeli Alınacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPER farklı kadrolarda olmak üzere Daimi olarak çalışacak alım yapılacak. İşte kadrolar,

  • 4 Proje Yöneticisi,
  • 6 Raportör ( 2 Grafik Tasarım, 1 Endüstri Ürünleri Tasarımı, 1 Sosyoloji, 1 Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği, 1 Radyo Televizyon ve Sinema ),
  • 30 Uzman ( 12 Mimar, 7 İnşaat Mühendisi, 1 şehir ve Bölge Planlama, 1 Harita, 2 Peyzaj Mühendisliği, 2 Elektrik Mühendisliği, 2 Makine Mühendisliği, 2 Jeoloji Mühendisliği, 1 Çevre Mühendisliği )
  • 5 Destek Personeli,

Başvuru Şartları Nelerdir?

İSPER En Az Lise Mezunu Memur Alımı yapacak olup adayların öncelikle Lise ve Lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Aynı zamanda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

Özel Olarak ise,

Başvuru Süreci Ne Zaman?

İSPER alımları için başvurular 21 - Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak. Bu kapsamda Başvurular CV ile [email protected] adresine gönderilerek yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim