Hazine Müsteşarlığı Memur Alımı sınavının duyurusunu 15 Aralık 2016 tarihinde yapmıştı. Yapılan duyuruya göre sınava başvurular 21 Aralık 2016 tarihinde başlamıştı ve en geç 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecektir. Hazine Müsteşarlığı toplamda 3 adet boş kadrosu ile Sigorta Denetleme Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Başvurusu onaylanan kişiler Sınava 14 Ocak 2017 tarihi ile 15 Ocak 2017 tarihleri arasında gireceklerdir. Sınavdan başarılı olan adaylar, Sigorta Denetleme Kurulu İstanbul Grubunda istihdam edilecektir.

Sınava başvuruda bulunacak olan adaylar, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki şartları, Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, işletme, iktisat veya iktisadi ve idari Bilimler Fakültelerinden ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki fakülte veya dört yıllık yüksekokulların birinden mezun olmak, ÖSYM trafından 2015 veta 2016 yıllarındaki Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP39 puan türünden en az 75 puan almış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak ve  Daha önce aynı sınava en fazla bir defa girmiş olmak şartları aranancaktır. Bu şartlara uygun olan 60 kişi sınava katılmaya hak kazanacaktır. Sınava katılmak için KPSS puanı en yüksek adaylar seçilecektir.

Giriş Sınavı yazılı ve Sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleşecek olup 14-15 Ocak 2017 tarihinde Ankarada yapılacaktır. Sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi Müsteşarlık internet sayfasında (http://www hazine.gov.tr) ve yerleşkesindeki panolarda 4 Ocak 2017 tarihinde ilan edilecektir.   Sınava başvuruda bulunacak olan adaylar, 21 Aralık 2016 tarihi ile 30 Aralık 2016 tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar Müsteşarlık internet sayfasında (http://www.hazine.gov.trl insan Kaynakları bölümüne konulacak Başvuru Formu doldurulmak ve fotoğraf yüklenmek suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Şahsen yapılan veya e posta ile yapılan başvurular kabul kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.
 
Editör: TE Bilisim