Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya binlerce memur personel alımı yapılacak. Buna göre yayımlanan ilanlar arsında Hazine Müsteşarlığı da yer almakta olup, başvuru yapacak adaylar için son günlere gelindi. Başvuru yapmak isteyen adaylar için iisnolsa.com olarak aşağıda detaylı bilgi sunmaktayız. İşte Hazine Müsteşarlığı memur alımı başvuru bilgileri şöyledir;

İLANIN DETAYLARI:

Hazine Müsteşarlığı yayımlamış olduğu sınav ilanına göre , Merkezi Finanas ve İhale Birimi Personel yönetmeliği hükümleri uyarınca Uzman Personel pozisyonunda 8 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Ayrıca KPSS siz memur alımı yapılacak. Hazine Müsteşarlığı bu yönde Merkezi Finanas ve İhale Birimine alım için adaylara Seçme Sınavı ilanı yayımlamıştı. İlana başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlanlmış olup artık sona ermektedir. Buna göre 8 kişilik Uzman Personel kadrosu için  Hukuk Miavirliği, Bilgi Teknoloji Yöneticiliği ve İnsan kaynakları pozisyonunda alım gerçekleştirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Hazine Müsteşarlığı bünyesine alımını yapmayı planladığı Uzman Personel pozisyonu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, En az dört yıllık eğitim veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisadî ve idarî bilimler, iktisat, işletme, mühendislik, mimarlık, veteriner ve iletişim fakülteleri ile üniversite ve fakültelerin matematik, istatistik, bilgi ve belge yönetimi, biyoloji ve kimya bölümlerinden mezun olmuş olmak, Genel Bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel Bütçeli İdareler ve Sosyal Güvenlik kurumlarından birinle çalışıyor olmak ve Kamu Personeli yabancı Dil Seviye Testip sınavından İngilizce dilinden en az 80 puan almış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamışlardı ve artık başvurularda son güne gelindi. Adaylar başvurularını en geç, 27 Nisan 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, http://www.cfcu.gov.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formu ile birlikte Merkezi Finans ve İhale Birimi T.C Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Kampüsü E Blok İnönü Bulvarı No:36 06510 Emek Ankara adresine ulaştırmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim