Kamuya ve bağlı kuruluşlarına yapılan personel alımlarının yanı sıra hastanelere memur alımları da yapılıyor. Bu alımlar çok sayıda kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor ve merak edilen ilanlar arasında yer alıyor. Yayımlanan çok sayıda hastane personeli alımı bulunuyor. En az ilkokul mezunu ve lise mezunu olan adayların başvuru yapmak istediği ilanlar olarak nitelendirilebilecek ilanlardan olan hastane memur personel alımlarından, yeni yayımlanmış ilanları derleyerek sizlere aktarmak istedik. Aşağıda hastanelere en az ilkokul mezunu olan adayarın başvuru yapabileceği personel alımlarını ve bazı kadrolarını listelemiş olacağız. Yapılan bu alımlarda farklı kadrolar bulunduğu için, ilanlara başvuru öncesinde mutlaka öncelikli olarak ek detaylara ve şartlara göz atılmasını önermekteyiz. Adaylarda mesleki bilgi ve tecrübeye ek olarak farklı nitelikler aranabilmektedir. Başvuru aşamasına geçilmeden önce bu noktaya dikkat edilmesi gerektiğini vurgulamış olalım. En az ilköğretim mezunu olan adaylar temizlik görevlisi pozisyonuna yönelik başvurular yapabilmektedir.

Hangi kadrolara alım yapılıyor?

En az ilkokul mezunu olan adaylarıın alımının yanı sıra farklı kadrolara da alımlar yapılmaktadır. Bu kadrolar; Muhasebe Meslek Elemanı, Diş Hekimi Asistanı/Yardımcısı, Hastane Hizmetlisi, Beden İşçisi (Genel), Hasta Danışmanı, Temizlik Görevlisi, Ebe, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Medikal Muhasebe Elemanı, Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Proses İşçisi, Aşçı Yardımcısı, Hemşire, Büro Memuru (Genel), Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, Dermatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Hekim-Pratisyen(Genel Cerrahi Uzmanı) şeklinde kadrolardır.

Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İlanlara başvurular İŞKUR resmi web adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. İlanlara yönelik ek detaylar da yine buradan erişime sunulmuş durumdadır. Yürütülecek olan memur alımları için başvuru yapacak olan adayların mağduriyet yaşamamaları adına İŞKUR iş ve meslek danışmanları aracılığıyla başvuru yapmaları önerilmektedir. Böylelikle hak kayıpları yaşanmasının önüne geçilmiş olacaktır. Yürütülen memur personel alımları hakkında daha fazla bilgi ve ilandan ilk siz haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Uygulamalar için tıklayınız.

İlanlara ulaşmak için tıklayınız.