2019 yılının büro memuru alımı ve hasta kayıt kabul memuru alım ilanları yayımlanmaya başladı. Kamuya ve özel sektör işletmelerine yönelik memur alım ilanlarının yanı sıra, TYP ilanları da yine hız kazanmış durumda. Kurumların personel ihtiyaçlarını mevsimsel olarak karşılamak amacıyla, Toplum Yararına Program kapsamında personel ve işçi alımları gerçekleştiriliyor. Bu alımların yanı sıra, özel sektör işletmelerinin de personel kadrolarına ilaveler gerçekleştiriliyor.

İŞKUR üzerinden yayımlanan büro memuru ve hasta kayıt kabul memurlarına yönelik ilanlar yayımlanıyor. Başvuru şartlarını taşıyan bu meslek gruplarından kişilerin, ilgili işletmelerde istihdamları sağlanıyor. Türkiye genelinde çok sayıda işletme ve iştiraki için belirtilen pozisyonlarda memur personel alımlarına başvurular başladı. Yayımlanan ilanlara kamu haklarından mahrum bırakılmamış, sorumluluk bilinci yüksek, askerlik hizmetini tamamlamış, MS-Office programlarını kullanmayı bilen, dış görüşüne özen gösteren, kendini geliştirmeye açık, temsil ve ifade yetenekleri yüksek kişiler arasından memur personel alımları gerçekleştiriliyor. Yürütülen memur ve personel alımlarına aşağıdaki bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

İlanlara ulaşmak için bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp, açık iş ilanları bölümüne girdikten sonra “ Büro memuru “ ve  “ Hasta kabul “  aramaları gerçekleştirerek, arama bölümü üzerinden yayımlanmış büro memuru ve hasta kayıt kabul memuru alımlarına erişim sağlayabilirsiniz. Tüm memur alımlarından ve başvuru süreçlerinden ilk siz haber almak için ücretsiz olarak iOS ve Android mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Uygulamalar için tıklayınız

İLAN BAĞLANTISI> http://iskur.gov.tr

Editör: TE Bilisim