İŞKUR üzerinde yayımlanan binlerce kişilik ilan arasında yer alan hasta kayıt kabul memuru kadrosuna da alımlar yapılmaktadır. En az lise mezunu hasta kayıt kabul memuru alımı yapılacaktır. Hasta kayıt kabul memuru pozisyonu için adayların taşıması gereken şartlar, kayıt kabul memuru görevleri ve çalışma şekilleri gibi tüm detaylara haberimizden erişim sağlamak mümkündür.

HASTA KAYIT KABUL MEMURU BAŞVURU ŞARTLARI

Hasta kayıt kabul memuru alımına başvuru yapacak adayların kamu haklarından mahrum edilmemiş olması, sağlık problemi bulunmaması, T.C vatandaşı olması ve 18 yaşından büyük olması, takım çalışmasına yatkın olması, vardiyalı çalışma sistemini kabul ediyor olması, yoğun mesai ortamına uygun olması, güleryüzlü olması, iletişim becerisi ve kendisini ifade edeiblme yeteneği gelişmiş olması, amirlerinden gelecek görevleri yerine getirebilecek olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış, ismi terör örgütleriyle anılmamış olması, kendisini geliştirmeye açık olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olması ya da askerlikle ilişiği bulunmuyor olması, memnuniyet odaklı çalışma anlayışını benimsemiş olması, bilgisayar kullanımını bilmesi ve sertifkayla belgeleyebilmesi, mesleğinin gerektirdiği ofis programları ya da donanımlarını kullanabiliyor olması gerekli görülmektedir.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

En az lise mezunu hasta kayıt kabul memuru pozisyonlarına yönelik ilanlar İŞKUR üzerinden yayımlanmıştır. Başvurmayı düşünen adaylar hasta kayıt kabul yazarak arama ekranında açık iş ilanları bölümünden sorgulama gerçekleştirmelidirler. Buradan açılan ilanların tamamına erişim ve başvuru mümkün durumdadır.