İŞKUR hem özel sektöre hem de kamuya yönelik ilanları yayımlarken, yeni açılan havalimanı için görev alacak personellerin olduğu memur alım ilanlarını da yayınlıyor. Yayımlanan bu ilanlarda, İstanbul Havalimanında danışma memuru pozisyonunda görev almak üzere 250 kişilik kadronun yer aldığı ilan da bulunuyor. Danışma memurları alımı için, İŞKUR üzerinden yapılacak başvurularda; temsil yeteneği yüksek, iletişim becerisi gelişmiş, sağlık problemi bulunmayan, takım çalışmasına yatkın, askerlik hizmetini tamamlamış, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış, dış görünüşüne önem veren, muhakeme becerisi yüksek, güleryüzlü çalışma prensibini benimsemiş kişiler olması istenmektedir. İlana başvurular aşağıda bağlantısı yer alan adres üzerinden, İŞKUR profilleri aracılığıyla gerçekleştirilecek olup, toplamda 250 danışma memurunun istihdamı sağlanacaktır.

Danışma memuru alımı için > Tarayıcınız yapıştırınız ( https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004798625&isyeriTuru=%C3%96zel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004798625&isyeriTuru=%C3%96zel )

Hasta Kayıt Kabul, Büro Memuru Alımları hakkında bilgilendirme

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bu ilanlarda, memur alımları özel sektör işletmelerine yönelik olarak yapılmaktadır. Hasta kayıt kabul memuru alımları için adayların bilgisayar kullanımını iyi derecede bilmeleri, MS-Office programlarına hakim olmaları, güleryüzlü, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve en önemlilerinden birisi olarak ifade edilebilecek iletişim kurma becerisinin gelişmiş olması gerektiği ifadelerine yer verilmektedir. Hasta kayıt memurlarının, hastaların işlemlerini yönlendirme konusunda ikili diyaloğu gerçekleşebileceğinden, bu nokta önem arz etmektedir. Büro memuru pozisyonu için başvuracak adayların ise, çalışmakta oldukları iş yerlerinde amirlerinden gelecek görevleri ve günlük büro içerisindeki evrak, dosyalama ve arşivleme gibi işlemleri yapabilmesi beklenmektedir. İlgili ilanlara ulaşmak için İŞKUR açık iş ilanları sayfasından " Hasta kayıt " veya " Büro memuru " gibi anahtar kelimeleriyle, arama bölümünden sorgulatarak, erişim sağlamak mümkündür.

 Tüm memur alımları cep telefonunuza gelsin isterseniz, mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak iOS, Android telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.

iOS uygulama> Tıklayınız

Android uygulama> Tıklayınız

Instagram' da ilanları görmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim