Türkiye genelinde çok sayıda hastane ve sağlık kurumuna çok sayıda kadro üzerinden personel ve memur alımları yapılmaktadır. Yürütülen bu alımlarla alakalı tüm detaylara sitemiz isinolsa.com üzerinde değinmeye çalışacağız. İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bu ilanlarda çok sayıda kadro bulunmaktadır.

Hastanelere, sağlık kurumlarına yapılan bu personel alımlarında en az ilkokul mezunu adaylar arasından işçi alımları yapılacağı da duyurulmuştur. Bu bağlamda ilgili ilanlarla detaylara aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda bakımevi müdürü, bakım teknisyeni, hasta danışmanı, hasta kayıt kabul personeli, hasta ve yaşlı bakım elemanı, destek elemanı, tekniker, temizlik görevlisi personel alım ilanları için başvurular alınıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlgili ilanlara başvuracak olan adayların T.C vatandaşı olması, sağlık problemi bulunmaması, eğitim şartlarını taşıması, tecrübeli ve bilgi sahibi olması, mesleki sorumluluk bilinci yüksek olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış ve kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması, herhangi bir suçtan ötürü hüküm giymemiş ya da yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmak, kamu görevini kötüye kullanmak ya da disiplinsizlik suçları nedeniyle görevinden uzaklaştırılmamış olmak, temsil ve ifade yeteneği yüksek olmak, muhakeme becerisi gelişmiş olmak şeklinde özetlenebilmektedir. Ayrıca bazı pozisyonlar için iyi derecede bilgisayar kullanımı, MS-Office programları kullanımı, önlisans, lisans ya da lise mezunu olmak gibi farklı eğitim düzeyleri üzerinden nitelikler aranabilmektedir. İlgili ilanlara erişim sağlamak için İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret ettikten sonra açılan pencerede meslek ile arama bölümünden arama yapılması yeterli olacaktır.