MART AYINDA 8 BİN BEKÇİ ALIMI YAPILACAK - İLAN TARİHİ NE OLACAK?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklamada, bekçi alımlarıyla alakalı olarak önemli ifadelere yer verilmişti. Katıldığı programda konuşan İçişleri Bakanı Soylu bekçi alımları için Mart ayında ilana çıkacaklarını dile getirmişti. EGM 8 bin bekçi alımı için Mart ayında ilana çıkılacağı ifade edildi ancak çok sayıda aday tarafından ilanın kesin tarihi merak ediliyor. İlanla alakalı bazı başvuru koşullarıyla alakalı talepler de adaylar tarafından gündeme getirilmeye çalışıldığından, bu konudaki bilgilendirmelere tekrar yer vermek istiyoruz.

BEKÇİ ALIMLARI MART AYININ İLK HAFTASINDA YAYIMLANABİLİR

İlanla alakalı takvim henüz açıklanmadı ancak bu alımların Mart ayının ilk haftasında yayımlanabileceği düşünülmektedir. İlanlarla alakalı yeni bir gelişme yaşanırsa takip edip sizlere aktarmaya çalışıyor olacağız. İçişleri Bakanlığı bekçi alım ilanı yayımlandığında bildirim almak isterseniz isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

BAKAN SOYLU' DAN AÇIKLAMA TÜM VİLAYETLERE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

Bakan Soylu tarafından yapılan bekçi alımı açıklamasında, daha önceki günlerde alımların tüm vilayetlere yapılacağı ifadeleri kullanılmıştı. Vatandaşların huzur ortamının temininde bekçilerin görev alarak elde ettikleri başarılara yer verilmiş, suç oranlarındaki azalışa dikkat çekilmişti. Bu durumla alakalı daha fazla detaya ihtiyaç duyan ziyaretçilerimiz aşağıdan bekçi alımının kesinleştiği 3 ile göz atabilirler.

3 İL İÇİN BEKÇİ ALIMI KESİNLEŞTİ, BAKAN AÇIKLADI

Yozgat' ta bir programa katılan Bakan Soylu, Yozgat' ta bekçilerin olup olmadığını sordu. Vatandaşların " Yok " yanıtını vermesi üzerine de Soylu tarafından kullanılan ifadelerde talimatın verileceği ve Yozgat' a da mutlaka bekçilerin alınacağı aktarıldı. Bu nedenle kesinleşen bekçi alımlarından ilki Yozgat' a olacak şeklinde söylemek mümkündür. Diğer iki il ise zaten herkes tarafından bilinen İstanbul ve Ankara olarak aktarılıyor. Ankara' ya yaklaşık olarak 500 civarında bekçi alımının yapılması bekleniyor. İstanbul' a da en az bu kadar bekçi alımının yapılacağı öngörülüyor. 8 bin bekçi alımı ile alakalı güncel bilgilere ulaşmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Editör: TE Bilisim