2018 yılının son günlerinde memur ve personel ihtiyacını karşılamak isteyen kamu kurumları, işletmeler ve çeşitli kuruluşların yanı sıra bankalar da memur alımı 2019 için ilanlarını yayımlamaya başladılar. Yürütülen kpss şartsız memur alımı haberimizde söz konusu kurum Halkbank, belirtilen pozisyonlarına şartlara uygun adaylar arasından memur alımı yapıp, genel müdürlük bünyesinde istihdam edeceğini duyurdu. Kamuya 2019 yılı için yapılan memur alımlarının yayımlanması beklenirken, önce davranan bankalar ve bazı kuruluşlar için tüm gelişmeleri sitemiz isinolsa.com üzerinden sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Yürütülen banka memuru alımı için adayların taşıması gereken şartlara ve ek niteliklere haberimizde yer vermeye çalışacağız.

HalkBank Memur Alımı 2019 İlanları Yayımladı

Yayımlanan duyuruda memur alımları 2019 yılı için BT personel alımı olarak ifade edilen kadrolar, başvuru şekilleri ve detaylarına kısaca göz atalım. Yürütülecek memur alımı için banka tarafından belirtilen tarihte adaylara sınav uygulanacaktır. Sınava katılan ve mülakatlardan başarılı olarak ayrılan adaylar, banka bünyesinde ilgili pozisyonlarda istihdam edileceklerdir. Sınav ücreti için duyuruda belirtilen hesaba sınav ücreti olan 40 TL' nin yatırılması gerekmektedir. Sınav ücretini yatırmayan adaylar, sınava katılım sağlayamayacaklardır. Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olan adaylara yönelik olarak yayımlanan bu ilanlarda halkbank memur alımı için yayımlanmış kılavuzdan gerekli tüm detaylara erişim sağlanabilmektedir. Kılavuza ulaşmak ve diğer ek niteliklere erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Banka tarafından gerçekleştirilen duyuruda adayların sınav ücretlerini 18 Ocak 2019 tarihine kadar yatırmaları gerektiği vurgulanmıştır.

Duyurunun tamamına ulaşmak için tıklayınız.

MEMUR ALIMLARI CEP TELEFONUNA BİLDİRİM OLARAK GELSİN

Bankalara, devlet kurumlarına ya da bakanlıklara yönelik olarak yapılan tüm personel alımlarının yanı sıra; askeri personel, memur alımları, teknisyen, tekniker, mühendis alımları ya da diğer kadrolardaki personel alımları cep telefonunuza bildirim olarak gelsin isterseniz mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından indirebilirsiniz...

Uygulamalar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim