Hakkari Üniversitesi memur personel alımı gerçekleştirecek. Hakkari Üniversitesi bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere İç Denetçi alacak. Sizde Hakkari Üniversitesi iş başvurusunda bulunmak için ilanın devamında verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.

Devlet Personel başkanlığının 27 Nisan 2016 tarihli yapmış olduğu duyuruya göre Hakkari Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını gidermek amaçlı toplamda 2 adet İç Dnetçi alacak. Alınacak olan İç denetçilerden 1 tanesi 3. dereceli diğer 1 tanesi ise 5. dereceli olacak. Adayların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için aşağıdaki verilmiş olan şartlara uygun olan adaylar olmaları gerekmektedir. İstenilen şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir;

Başvuru için Hangi Şartlar aranıyor ?
  • 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
  • Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olan adaylar,
Başvurular nasıl ve hangi tarıh aralığında gerçekleştirilecek ?

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 01 Mayıs 2016 tarihi ile 16 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Üniversitemiz Rektörlük, Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Sadece bir kadro için başvuru yapılacaktır. Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru sırasında hangi evraklar istenecek ?

- Nüfus Kimlik Fotokopisi
- Özgeçmiş
- Mezuniyet belgesinin aslı veya Onaylı sureti (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)
- Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.
- Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya onaylı sureti (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)
—2 adet Fotoğraf.

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.