Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Hakkari Üniversitesi bünyesineki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı derecelerde İç Denetçi kadrosunda memur alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilana göre Hakkari Üniversitesi 1. Dereceli 1 ve 5. Dereceli 1 olmak üzere toplamda 2 kişilik boş kadro ile İç Denetçi alımı gerçekleştirecek. Ayrıca söz konusu ilanda adaylar için KPSS şartı belirtilmemektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Hakkari Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı boş kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinde göre, Türk Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel oalbilecek bir problem olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak şartları aranmaktadır.

Ayrıca özel olarak, Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak şartıda aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 29 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve buna göre en geç 13 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar Hakkari Üniversitesi Rektörlük, Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlan hakkında detaylı bilgi için ilanın tam metnini inceleyiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim