Devlet personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Hakkari Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere farklı derecelerde İç Denetçi Alımı yapacağını ilan etti. Buna göre Hakkari Üniversitesi 2 kişilik boş kadro ile 1. Dereceli 1 İç Denetçisi ve 5. Dereceli 1 İç Denetçisi alımı yapacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Hakkari Üniversitesi kamu personeli alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmeleri gereklidir.

Ayrıca Özel olarak ise, Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular 22 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 05 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecektir. Bu kapsamda adaylar başvurularını Hakkari Üniversitesi Rektörlük, Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER?

Adaylardan başvuru yapabilmeleri için,

  • Özgeçmiş
  • Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.
  • Mezuniyet belgesinin aslı veya Onaylı sureti
  • Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya onaylı sureti
  • 2 adet Fotoğraf.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim