Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 76 memur alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı tarafından 26 Ocak 2017 tarihinde duyuru yapılmıştı. Yapılan duyurua göre  Gümrük Bakanlığı 76 memur alımı başvuruları 1 Şubat - 10 Şubat 2017 tarihleri arasında alınmıştı. Bunuz üzerine Gümrük Bakanlığı; satış memuru, anbar memuru, veznedar, koruma/güvenlik görevlisi, mühendis, tekniker, kimyager ve şoför olmak üzere toplamda 76 memur kadrosuna alım yapmıştı.  Peki, Gümrük Bakanlığı (GTB) memur alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Gümrük Bakanlığı memur alımı sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanması beklenmektedir. KPSS puanı baz alınarak yapılan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak diye merak edenler sık sık Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın resmi internet sitesini kontrol etmektedir.
Gümrük Bakanlığı memur alımı başvuru sonuçlarının açıklanmasıyla sözlü sınava üç katı kaday çağırılacak.  Alımlar Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sırasına göre yapılacak. Ayrıca son sırada bulunan adayın KPSS puanı ile aynı olan bütün adaylar sözlü sınava çağırılacaktır. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Memur alımı başvuru sonuçları açıklanır açıklanmaz www.isinolsa.com üzerinden sizlere bilgi verilecektir. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı başvuru süresini kaçıran adaylar ise tekrar alımı beklemek zorundadır.
Editör: TE Bilisim