Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin devlet kurumlarından atılmaları devam ediyor. Şuana kadar kamu kurumlarından 45 bine yakın FETÖ unsurunun görevden alındığı belirtilirken konuyu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı dikkatle takip ediyor. Polis ekipleri Fethullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu şahıslara yönelik operasyonlarına devam ederken ilerleyen günlerde daha fazla kişinin tutuklanabileceği de gelen haberler arasında yer almaktadır. Peki görevden atılan memurlara ne olacak? atılan memur sayısı kadar memur alınacak mı? işte yanıtlar

Binlerce Memur Alınacak

Görevden atılan memur sayısı kadar memur alımı yapılması için talimat verildi. Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri ülkemizden silinmeye devam ediliyor. Bu kişilerin yerine hak edenler alınacak ve binlerce memur adayına fırsat doğacak. Şuan için kaç kişi alınacak ve başvurular ne zaman yapılacak belli değil ancak kısa zamanda açıklama yapılması bekleniyor.

Devlet Kurumlarının neredeyse büyük bir bölümü boşalmış durumda yani Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri devletin içine beklenenden daha fazla sızarak her mevkiiye kendi adamlarını yerleştirmiş durumda. Hükümet ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmalarına devam ederken görevden alınan memurlar hakkında işlemler başlatılmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde toplam kaç bin memur alımı yapılacağı açıklanacaktır şuan için tahmini sayı 40 bin civarında.
Editör: TE Bilisim