Göç İdaresi Genel Müdürlüğü memur personel alımı gerçekleştiriyor. 23 kasım 2018 tarihi itibari ile Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur eksikliği için yapacağı sınav sonucuna göre 45 kişilik boş kadro ile uzman yardımcısı alacak. İlgili sınava başvurularda son güne gelindi ve henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak bir kez daha detaylı bilgi paylaşıyoruz.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü memur alımı başvuruları 26 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlamıştı ve artık sona eriyor. Bu bağlamda adaylar başvurularını en geç bugün ( 07 Aralık 2018 ) itibari ile gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Göç Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından elden veya posta yoluyla alınacaktır. Ayrıca başvuru sonrası sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi 14 Aralık 2018 tarihinde yayımlanacaktır.. İlgili liste de adı geçen adaylar ise, 17 Aralık 2018 tarihi ile 21 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili uzman yardımcılığı alım sınavına başvuru yapacak adaylardan, ÖSYM tarafından yapılan KPSS den KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41 puan türlerinden herhangi birinden 80 ve üzeri puan almış olmaları, 35 yaşından büyük olmamak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak ve üniversitelerin dört yıllık eğitim veren fakültelerinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme ve Hukuk bölümlerinden mezun olmuş olmaları veya bunlara denkliği olan yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim