Göç İdaresi Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde memur personel alımı yapacağını belirtmişti. Yayımlanmış olan ilana göre Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesine farklı pozisyonlarda toplamda 335 kişilik kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Başvuruların 09 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Hala başvurusunu yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar bir an önce başvuru yapmaları gerekmeketdir. İlan hakkında bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesine Önlisans ve Lisans mezunu 335 memur personel alacak. Alımlar farklı pozisyonlarda ve farklı teşkilatlara yapılacaktır. Buna göre Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına 239 Büro Personeli ve 16 Sosyal Çalışması alacak. Merkez Teşkilatına ise, 79 Büro Personeli ve 1 Kameraman olmak üzere toplamda 335 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü memur personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2018 Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçm Sınavından Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Lisans mezunları için 4 yıllık eğitim veren fakültelerden mezun olmuş olmak, Önlisans mezunları için ilgili yüksekoullardan mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü memur personel alım ilanı Nisan ayının başında yayımlanmış olup ilgili ilan 09 Nisan 2018 tarihinde başvurular başlamıştı. Başvurusunu yapmamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Adaylar en geç 17 Nisan 2018 tarihi saat 18:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular,  Göç İdaresi Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası üzerinde bulunan “Göç İdaresi 2018 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel-Lisans (4 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu” ya da “Göç İdaresi 2018 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel-Önlisans (2 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formundan yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.