Gelir İdaresi Başkanlığı memur personel alımı gerçekleştiriyor. Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde bulunan boş kadrolara toplamda 2 bin memur alımı gerçekleştirecek. Alımlar tüm Türkiye Genelindeki illere yapılacak. Ayrıca başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları geçerli sayılarak Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak olan sınav ile belirlenecektir. Giriş sınavı Ankarada yapılacak olup sınava girmeye hak kazananların listesi sınav tarihinden en az 10 gün önce e-Devlet portalı (http://www.turkiye.gov.tr) ile Başkanlığın resmi internet sitesinde (http://www.gib.gov.tr) ilan edilecektir. Giriş sınavının yazılı bölümü 14 Mayıs 2017 tarihi saat 10:00 da yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin kişilik adaydan, 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından A Grubu P35 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilmiş olan şartları taşımak, başvuru süreleri içerisinde başvurularını gerçekleştirmek, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmaması, Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, sınavın yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar, En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen dört yıllık fakültelerden birini bitirmiş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular en geç bugün içerisinde yapılması gerekmektedir. Başvurular, adayların http://sinav.gib.gov.tr adresindeki “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olarak, sistemde yer alan sınav başvuru formunu elektronik ortamda doldurmaları suretiyle yapılacaktır. Başvuru formunun doldurulmasına ilişkin açıklamalar internet sitesinde yer almaktadır. Bu formu elektronik ortam dışında doldurarak süresi içerisinde ‘‘Gelir İdaresi Başkanlığı Eğitim Merkezi, 25 Mart Mahallesi, İstiklal Caddesi, No:7 Yenimahalle/ANKARA” adresine gelerek başvuranların başvuruları da kabul edilecektir. İlanın tam metni içinBuraya Tıklayınız.

DİĞER ALIM İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Editör: TE Bilisim