Belediye memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Az önce yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Kütahya ili Gediz Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı karolarda Kamu Personeli ve Düz Memur Alımı ilanı yayımlandı. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk Defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliğine göre 10 kişilik boş kadro ile Memur Alımı yapılacak.

Hangi Kadrolarda Memur Alımı Yapılacak?

Gediz Belediyesi bünyesine 10 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu adaylar içerisinden 10 kişilik boş kadro ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Mühendis, Mimar, Peyzaj Mimarı, Şehir Plancısı ve Düz Memur Alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyenin memur alımına başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Özel olarak ise adaylardan,

2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gereklidir.

V.H.K.İ Kadrosu için; Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya bitirdiği okulun ders müfredatında bilgisayarla ilgili ders aldığını belgelemek veya bilgisayara ilişkin konularda kurumlarca açılan en az 60 saatlik hizmet içi eğitimlere katılıp başarılı olduğunu gösterir belgeye sahip olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Gediz Belediyesi memur alımı başvuruları 28 Temmuz 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 30 Temmuz 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını, Elektronik ortamda, Belediyemiz [email protected] e-posta adresine, Gediz Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapabileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

İLANIN TAM METNİ