Gün içerisinde yaptığımız haberde PTT PAL bünyesine yönelik olarak yapılan bir personel alımı sürecine değinmiş ve bu alımlarda adayların taşıması gereken şartlara, ilanda yer verilen diğer detaylara yer vermiştik. 1100 kişilik alımın söz konusu olduğu ve başvuru sürecinin 15 Aralık 2018 tarihi itibariyle başlayacağı bilgisi verilen bu ilanın, en az ortaokul düzeyinden adaylar için de başvuru imkanı sunması nedeniyle ilgi göreceğine vurguda bulunmuştuk. Sitemiz isinolsa.com üzerinden yaptığımız haberde, ilgili başvuru bağlantılarına ve detaylarına da yine ilk biz ulaşmış ve ziyaretçilerimize başvuruların gerçekleştirileceği adresi iletmiştik. Başvuru ekranına yönelik olarak oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Flaş gelişmede, PTT PAL bünyesine yapılacağı ifade edilen ve ilan şartları kamuoyuna aktarılan 1100 personel alımı için kamuoyuna aktarılan ilan bağlantısı yayından kaldırıldı.

Başvurular özel bir kariyer sitesinde yayımlanmaktaydı

Türkiye' nin bilinen personel ve iş arama platformlarından birisi olan site üzerinden başvurularının alınacağı bilgisini kamuoyuna aktardığımız PTT PAL ilanının yayımdan kaldırılması, akıllarda soru işaretlerine yol açtı. Oldukça büyük ve başarılarıyla da bilinen böylesine popüler bir site üzerinden PTT PAL alımına yönelik yayımlanan duyurunun kaldırılması, adaylarda şok etkisi yarattı. İlanın yayımdan kaldırılmasıyla beraber, akıllarda yeni alımın yapılabileceği ya da ilanın iptal edildiği gibi düşünceler oluşmaya başladı.

PTT PAL alımı kaldırıldı mı? Sayıda artış yaşanacak mı?

Personel arama ve iş bulma platformlarından birisi olan siteden, PTT PAL bünyesine yapılan alımlar kaldırıldı ve adaylar başvuru ekranına ulaşamıyorlar. ( İlgili ekranın görüntüsüne yukarıdan ulaşabilirsiniz.) En az ortaokul düzeyinden alımların olduğu ve ciddi manada ilgi gören PTT PAL bünyesine yapılan alımlarla alakalı henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapılmadan ilanın yayımdan kaldırılması, alımların iptal edildiği yönündeki soru işaretlerinin artmasına neden oldu. İlgili alımlar sonrası başvuru yapmayı, PTT PAL bünyesine yapılacak bu alımlar hakkında detaylara ulaşmayı hedefleyen binlerce kişi, ilanı görüntüleyememektedir. Akıllardaki soru işaretlerinin giderilmesi konusunda, yeni bir açıklamanın ya da duyurunun gerçekleştirilmesi beklenmektedir. Uzunca sürelerdir memur alımı haberleri beklenen PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri bünyesine yapılan alımlardaki sayıda bir değişiklik mi meydana gelecek, yoksa ilan iptal mi edildi? Konuya yönelik düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlere ulaştırmayı unutmayınız. PTT PAL 1100 personel alımı konusunda yeni bir gelişme yaşandığında ilk siz haberdar olmak isterseniz mobil uygulamalarımızı, uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Mobil uygulamalarımız için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim