Özel sektör işletmelerine memur alımları 

İŞKUR üzerinden yayımlanan toplamda bin kişiyi aşan memurluk ilanlarında, özel sektör işletmelerine alımlar gerçekleştirilmektedir. Bu memurluk kadrolarında, ilgili işletmeler nezdinde farklı şartlar ve nitelikler aranabildiği gibi; adayların görev alacakları şehirlere ve kadrolara göre de farklı nitelikleri karşılaması gerekebilmektedir. Bu nedenle ilgili bağlantılar üzerinden adayların ilanlara detaylı olarak göz atmaları gerekmektedir.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

Bagaj Memuru    1
Büro Memuru (Dış Ticaret)    6
Büro Memuru (Genel)    857
Büro Memuru (İdari İşler)    4
Danışma Memuru    101
Diğer Büro Memurları    151
Sağlık Memuru    1
Üretim Planlama Memuru    15
Yurt Yönetim Memuru    2

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İlanlara ulaşmak, başvuru yapmak isteyen ziyaretçilerimiz, aşağıda yer alacak bağlantıyı tarayıcılarının adres satırına kopyalayıp yapıştırdıktan sonra enter tuşuna basınız. Açılan ekranda İŞKUR üzerinden yayımlanan tüm memur personel alımları yer alacaktır. Bu alımlara başvurmak ve detaylara erişmek için CTRL+F yapınız ve arama kelimesi olarak " memur " yazınız. Bu işleminin ardından personel alım ilanları arasındaki memurluk kadroları sarı renk ile işaretli hale gelecektir. Bu ilanların Türkiye geneli yayımlanmış, özel sektör işletmelerinin memur alım ilanları olduğun unutmayınız.

İlgili adımları doğru şekilde yaptıysanız, yukarıda listesi yer alan memurluk kadrolarının sizde sarı işaretli olarak ekranda bulunuyor olması gerekecek. Memurluk kadrolarının üzerine tıkladığınız an ilgili pozisyonda yayımlanmış tüm ilanlar karşınıza çıkacaktır. İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden başvuru yapacaksanız mutlaka ilan numarasını not ediniz.

İlanları görmek için> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx (Tarayıcıya kopyalayıp yapıştırınız.)

TÜM MEMUR ALIMLARINDAN CEP TELEFONUNUZA BİLDİRİM ALMAK VE ANINDA BAŞVURU YAPMAK İÇİN UYGULAMALARIMIZI İNDİRİNİZ.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim