Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı olan Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü bümnyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere müfettiş yardımcısı alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda adaylardan KPSS şartı aranıyor. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilan hakkında detayları aktaracak ve başvuru şartlarını paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Enerji Bakanlığına bağlı olan EÜAŞ istihdam edilmek üzere Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 8. Dereceli 10 Müfettiş Yardımcısı alacak. Alımlar Müfettiş Yardımcılığı sınavı doğrultusunda yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde yazılı olan genel şartları taşımak.
  • 01/01/2020 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1985 tarihi ve daha sonra doğanlar).
  • En az dört yıllık eğitim veren yükseköğrenim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğrenim kurumlarından mezun olmak.
  • Erkek adaylar için yazılı sınav tarihi itibarıyla askerlikle ilişiği olmamak.
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.
  • EÜAŞ dışında herhangi bir kuruma karşı hizmet taahhüdünde bulunmamak.

BAŞVURULAR:

Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü memru alımı başvuruları 14 Ocak 2020 tarihinde başlamış olup en geç 03 Şubat 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece EÜAŞ Genel Müdürlüğünün internet sitesinde (www..tr) yayınlanan başvuru formu doldurularak gerekli diğer belgelerle birlikte “EÜAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No:2/F1 KLMN Blok Kat:5 Oda no: 515 06520 Balgat-Çankaya/ANKARA” adresine şahsen veya posta ile yapılabilir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim