KPSS 2018/2 tercihleri dahilinde ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesine memur alımları gerçekleştirilmektedir. Memur alımına başvuru yapmak isteyen adaylar, aşağıda yer alan bilgilendirmeler dahilinde tercihlerini gerçekleştirebilirler. ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü KPSS 2018/2 tercihleri dahilindeki kadrolarını ÖSYM tarafından yayımlanan kadrolar kılavuzunda detaylıca aktarmış bulunmaktadır. Kurum bünyesine yapılan alımlara, ilgili kadroların nitelik ve özel koşullarını sağlayan adayların tercihleri mümkündür. Nitelikleri taşımadığı, koşullara uygun olmadığı anlaşılan adayların tercih işlemleri sonrasında atamaları gerçekleştirilemeyecektir.

TERCİHLER NASIL YAPILIR?

ÖSYM tarafından yayımlanan takvimde tercih işlemlerinin 11-20 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleştirileceği ve tercihlerin nasıl yapılacağı açıklanmıştır. Bizler de isinolsa.com ekibi olarak tercihlerin nasıl yapılacağını anlatan bir yazıyı zaten sitemiz üzerinden sizlere ulaştırmıştık. Bu haberimize göz atarak tercihlerin nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesine yapılan alımlar lisans mezunu adaylara yöneliktir. Lisans mezunu adaylar, ilgili nitelikleri ve özel koşulları taşımalıdırlar. Bu nitelikler ve koşullar, kılavuzda kodlarla kadroların karşısında belirtilmiş durumdadır. Tercihlerinizi yapmadan önce mutlaka bu nitelik kodlarına ve özel koşullar açıklamalarına göz atmanız gerekmektedir. Tercih işlemlerinde başarı sağlamanın en önemli noktalarından birisi nitelik kodları ve koşulların dikkatlice okunmasıdır. Lisans bölümlerinden mezun olan adaylara yönelik 22 memur alımı ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü kadrolarına yönelik olarak gerçekleştirilmekte, daha çok sayıda kurumun memurluk kadrosu, ÖSYM tarafından yayımlanmış kılavuzda yer almaktadır.