Farklı platformlarda yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre 5 farklı havayolu şifrketi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı illerde kabin memuru alımı yapacaklarını belirttiler. Bu kapsamda alımlar en az lise mezunu olan adayları kapsayacak ve sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

işin Olsa ekibi olarak siz okurlarımız için hazırladığımız bu haberimizde sizlere 5 havayolu şirketi tarafından yayımlanmış olan kabin memuru alımları hakkında bilgileri aktaracağız. haberimizde başvuru şartları ve ilanların detaylarına ulaşabileceksiniz.

ALIM YAPACAK HAVAYOLU ŞİRKETLERİ:

Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı Havayolu şirketleri bünyelerine tecrübe şartı aramadan tecrübeli veya tecrübesiz olarak kabin memuru alımı yapacaklarını ilan ettiler. Toplamda 5 farklı havayolu şirketi yüksek maaşla kabin memuru alımı yapacak. Ayrıca alımlar farklı illerde yapılacak. İşte alım yapılacak havayolu şirketleri şöyledir.

  1. Sunexpres
  2. Tailwind Havayolları
  3. Corendon Havayolları
  4. Pegasus
  5. Emirates

KİMLER KABİN MEMURU ( HOSTES ) OLABİLİR?

Havayolu şirketleri tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakılacak olursan kabin memuru alımları hakkında şartlar aynıdır. Bazı durumlarda bazı şirketler adaylardan farklı talepte bulunabilir. Ancak sizlere kesin taşımanız gereken şartları haberimizde aktaracağız.

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- En az lise mezunu olmak,

- iyi derecede Türkçe ve İngilizce biliyor olmak,

- Bayanlarda en az 155 cm ve Erkeklerde en az 160 cm boyunda olmak,

- Kabin memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmamak,

- 20 yaşını tamamlamış,

- Tecrübesiz adaylar için 35 yaşını ve tecrüneli adaylar için 42 yaşını tamamlamamış olmak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve uçuşa elverişli olmak,

- Dönemsel olarak yurtdışında konaklamasına engel bir durumu olmamak,

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

Pegasus Kabin Memuru Alımları:

Pegasus bünyesine en az ön lisans mezunu kabin memuru alacak. Alımlar İstanbul ili için geçerli oluptecrübeli veya tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecekler. Ayrıca başvuruşar İnternet ortamında yapılacaktır.

Başvuru ve Detaylar >>>>> https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer/kabin-memuru-basvurulari

Sunexpres Kabin Memuru Alımı:

Sunexpres tecrübeli veya tecrübesiz adyalar arasından farklı illerde olmak üzere Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, İstanbul(Asya) illerinde alım yapacak.

Başvuru ve Detaylar >>>>>> https://www.kariyer.net/is-ilani/-sunexpress-ucus-hostesi-kabin-memuru-2366593

Tailwind Havayolları Kabin Memuru Alımı:

Tailwind Havayolları bünyesine ANtalya ve İstanbul illerinde tecrübeli veya Tecrübesiz adaylar içerisinden hostes alımı yapacağını ilan etti.Söz konusu alıma en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek.

Başvuru ve Detaylar >>>>>  https://www.kariyer.net/is-ilani/tailwind-havayollari-a-s-tecrubeli-tecrubesiz-kabin-memuru-alimi-2402616

Corendon Havayolları Kabin Memuru Alımları:

Corendon Havayolları şirketi farklı illerde olmak üzere, İzmir, Antalya ve Kayseri illerinde bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere alım yapacağını ilan etti. Alımlar Tecrübesiz ve en az Ön Lisans mezunu kapsamında yapılacak.

Başvuru ve Detaylar >>>> https://www.kariyer.net/is-ilani/corendon-sirketler-grubu-deneyimsiz-kabin-memuru-antalya-2413266

Emirates Kabin Memuru Alımları:

Emirates tarafından devamlı olarak yayımlanmış olan ilanlara göre en az 15 bin TLmaaş ile Tecrübesiz adaylar alacak. Alımlar Ankara ve İzmir illerinde yapılacak olup. Ankara için görüşmeler 27 Aralık 2019 ve İzmir İçin 29 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak.

Başvuru ve Detaylar >>>  https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

YÜKSEK MAAŞ İMKANI:

 Bilindiği gibi kabin memuru adayları Türkiye Standartlarına göre oldukça yüksek maaş almaktadırlar. En az 3500 TL maaş alan kabin memurları için yabancı firmalarda görev yaparak 15 Bin TL'ye kadar maaş alma iknaı bulunmaktadır.

İLGİLİ HABER:  2020’de Kabin Memuru Maaşları Ne Kadar Olacak?

Editör: TE Bilisim