2020 yılı gelmesi ile birlikte yeni personel alımı ilanları gelmeye başladı. Emirates Havayolu şirketi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yeni kabin memuru alımı ilanları yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre kayıtlar Online davet yolu ile yapılacak olup ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

YENİ ALIM İLANLARI:

Emirares 2020 yılının Ocak ayı kabin memuru alımı ilanlarını duyurdu bu yönde 23 Ocak 2020 ve 25 Ocak 2020 tarihlerinde görüşmeler yapılacak. 23 Ocak'ta İstanbul'da saat 09:00 itibari ile görüşmeler yapılacak.

Bir diğer ilana göre ise 25 Ocak 2020 tarihinde Analya'da değerlendirmeler yapılacak olup kayıtlar online davet yolu ile yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Emirates kabin Memuru alımları için adaylardan bazı nitelikler talep edilmekte ve bu nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Bu yönde adayların, Başvuru esnasında en az 21 yaşında olmak, Ayak Parmak uçlarında dururkenkol mesafesi en az 212 cm boyunda olmak ve bu sayede Uçaktaki yüksek noktalara yetişebilmek, en az 160 cm boyunda olmak, En az lise mezunu olmak, Emirates kabin memuru uniforası giyildiğinde vücudunda görünecek kısımlarda herhangi bir yara, kesik, leke, dövme gibi izler bulunmuyor olmak.Yeni insanlara ve yeni yerlere ayak uydurabiliyor olmak, Sağlık açısından herhangi bir sorun olmamak ve Vücut kitle endeksi zorlu göreve uygun olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Emirates Kabin Memuru alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle yukarıdaki belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Görüşme gününde adaylardan aranan nitelikler bu kadar olup adaylar öncelikle Emirates resmi internet adresi üzerinden üye olup başvuru yapmaları gerekmekte ve görüşme gününe hazırlanmalıdırlar. Söz konusu ilan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilrsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

MAAŞ ÖDENMESİ VE UÇUŞ ÖDEMELERİ:

Emirates sunduğu hizmet ve personellerine verdiği değer ile bir adım daha önce yer almaktadır. Bu kapsamda adayların temel maaşı aylık 4.260 AED dir. Uçuş Başına ise 61.25 Saat AED ortalama ise aylık 80 ie 100 saat uçuş yapılacaktır.

Ortalama Toplam ödeme ise, 2.660 USD, 2.290 EUR veya 2.040 GBP dir. Buda yaklaşık 10 bin tl ile 15 bin tl arasında Türk lirası karşılığıdır.

Editör: TE Bilisim