Elektrik Üretim Anonim Şirketi her sene büyüme oranını artırmakta ve yeni katıldığı ihaleleri kazanarak pek çok şehirde santral kurmak isteyen kuruluştur. Yıl içerisinde boş pozisyonları doldurmak için kurum Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile daimi statüsünde memur aldığı gibi 4/B statüsünde çalışan sözleşmeli personel alımı da gerçekleştirmektedir. Peki bu senenin ilk ataması olan Kamu Personeli Seçme Sınavı 2016/1 Merkezi Atama kapsamında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere itfaiyeci alacak.

Hangi Şehirler İçin Kaç Kişi Alınacak?

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Süleyman Soylu yaptığı açıklama ile alınacak olan 10 bin personelin 137 farklı kuruma dağıtılacağını belirtmişti. Bu kurumların birisi de Elektrik Üretim Anonim Şirketinden başkası değil.

Yayınlanan kadrolar incelendiğinde Elektrik Üretim Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 11 personel alımı yapacak. Bu personelleri ise Çanakkale, Şanlıurfa, Artvin, Elazığ ve Kahramanmaraş şehirlerinde çalışacak. 

Başvurular için adayların 22 Haziran tarihini beklemesi gerekmektedir. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yarın KPSS 2016/1 Merkezi Atama başvuruları başlıyor. Sizde hemen kendi bilgileriniz ile giriş yapıp nitelik kodlarını tespit ettikten sonra uygun gördüğünüz kurumlara başvuru yapabilirsiniz. Başvurunun devamında en geç 1 Temmuz - 2 Temmuz tarihlerinde adayların 15 liralık ücreti anlaşmalı bankalara ödemesi gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim