Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelinde Özel sektörde ve kamu kurumlarına personel istihdamı konusunda çok önemli görevler sürdürmeye devam etmektedir. Bu kapsamda İŞKUR kamu kurumu ilanları 3 Ekim 2020 tarihli ilanlar arasında İçişleri Bakanlığı Polis Evi Müdürlüğü'ne de yeni bir ilan açıklamıştır. Polis Evi Müdürlüğü Sinop ilinde gerçekleştirilecek olan aşçı alımında 1 kişilik Daimi sürede personel alımı yapılacak adaylardan istenilen başvuru şartlar şu şekildedir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak adayların adli sicil ve arşiv kaydının bulunmaması 3 yıl aşçılık mesleğinde çalıştığını SGK ile belgelemek hijyen belgesine sahip olmak gıda üretim yerlerinde çalışabileceğine dair hastaneden Rapor alabilmek adayların Pide ve lahmacun işlerini yapabilmeleri tatlı çeşitlerini yapabilmeleri sıcak soğuk meze çeşitlerini hazırlayabilmeleri, ordövr tabağı hazırlayabilmeleri, 500 kişilik yemek yapabilme kapasitesine sahip olmaları, et, tavuk döner hazırlayabilmeleri ve sertfiika sahibi olmaları, protokol yemeklerine sunum yapılabilecek becerilere sahip olmaları prezentabl diksiyonu düzgün genç dinamik ekip olmaları Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik maaşı almamaları gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak 5707326 ilan numarası üzerinden e-şube portalına giriş yapmak ya da ALO 170 hattı üzerinden başvuruları tamamlamak yeterli olacak. Son başvuru tarihi 5 Ekim 2020 tarihidir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim