Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılacak olan atamalarda artık yedek adaylarla belirlenecek. Memur olma yolunda özellikle Emniyet Genel Müdürlüğü’nü seçerek hayallerini gerçekleştirmek isteyen adaylar haberimizin detaylarını takip ediniz.

Emniyet Genel Müdürlüğü artık resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren Yönetmenlik ile birlikte bünyesine alacağı kadrolu veya da sözleşmeli personeller için artık yedek adaylar belirleyebilecekler. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde alınacak olan memurlar için yedek sayısı ve asil aday sayısı eşit olacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü ihtiyaç duydukça kendi bünyesine almış olduğu personeller ile ilgili artık yedek adaylar alabilecekler. Yeni yapılan düzenlemeyle birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü memur alımlarında kadrolu veya sözleşmeli, personeller arasında yedek alıp tercihlerini devriye sokacaklar. Açıklanan bu yeni sistem ile birlikte sözleşmeli ya da kadrolu herhangi bir pozisyon için yedek aday alımlar yapılacak.

Resmi gazetede yayınlanan son düzenleme ile birlikte artık sonuç açıklama tarihlerinde de düzenleme yapıldı. Buna göre Normalde 3 iş günü Olan sonuç açıklama tarihlerinde artık 10 gününe kadar uzatılabiliyor.