Devlet Personel Başkanlığı üzerinden açılanan ilanlar ile Resmi Gazetede ilan edilen çok sayıda işçi, askeri personel, emniyet personeli memur kadrosunda personel alımları için 2021 yılının ilk günlerinden itibaren başvurular başladı. 31 Aralık tarihinde Adalet Bakanlığına 2 farklı ilan açıklandı. Kontrolör ve Pedagog kadrosunda 22 memur alımı, Danıştay Başkanlığına çok sayıda personel alımı, JGK, EGM kurumlarına çok sayıda personel alımları yapılacak.

ADALET 15 KONTROLÖR, 5 PEDAGOG ALIMI;

Sözlü sınav ile yapılacak olan A gurubu ve B gurubu KPSS alımlarından bir tanesi Adalet Bakanlığına personel alımı. 2018 ve 2019 yılları kpss sınavından en az 70 ve üzeri almak ve yaş şartında 35 yaşını doldurmamış olmak şartı ile 15 stajyer kontrolör alımı için başvurular 6 Ocak tarihi ile 20 Ocak tarihleri arasında alınacak. Pedagog alımı için Başvurular 13 Ocak tarihinde başlanacak. Adayların P3 puan türünde en az 70 ve üzeri puana sahip olmaları gerekmektedir.

İlan detayları

EGM PERSONEL ALIMI;

Emniyet Genel Müdürlüğüne 2019 1, 2, 3 ve 4. dönem kadın erkek 84 personel alınacak. Türkiye genelinde taşra birimlerinde emniyet hizmetleri sınıfı dışındaki alımlarda adayların 657 sayılı DMK'nın 48. maddesindeki genel şartları taşımaları gerekli olacak. Aşçı, hizmetli, psikolog, sosyolog kadrolarındaki alımlarda ortaöğretim, lisans mezunu olmak gerekli olacak. Başvurular ilanlarda farklılık göstermektedir. Buna göre ilan detaylarından tüm detayları öğrenebilirsiniz.

İlan detaylar

JGK ALIMLARI 5 OCAK SON GÜN;

Jandarma Genel Komutanlığı en az lise mezunu olan 94 sözleşmeli ve 19 memur alımı yapacak. Alımlarda KPSS'den belirli puan almış olanlar başvuru yapabilecekler. Son Başvuru tarihi ise 5 Ocak olarak açıklandı.

İlan detayları

DANIŞTAY 11 HİZMETLİ ALIMI;

Danıştay Başkanlığı kadrolu statüdeki (11 hizmetli alımı) personel alımları 6 Ocak tarihinde başlanacak. 10 Ocak tarihine kadar devam edecek. Başvurular mesai saatleri içerisinde yapılacak. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak gerekli olacak. Diğer yandan kpss sıralamasına göre 5 katı kadar sözlü sınava davet edilecek. KPSSP3, KPSSP93 veya KPSSP94 puan türlerinden yeterli puan alan adaylar başvuru yapabilecekler.

ilan detayları

İŞİN OLSA 

Editör: TE Bilisim