EGM bünyesine yapılacak olan 7 bin bekçi alımına geçtiğimiz günler itibariyle çıkılmış ve kamuoyuna başvuru yapacak adaylarda aranan genel ve özel şartlar aktarılmıştı. Bu süreçlerin ardından başvurular toplanıldı ve adayların sınav merkezleri belirlenerek, sınavları uygulandı. Sınavların tamamlanmasının ardından başvuruda bulunan binlerce aday, bekçi alımı soru ve cevaplarını merak ediyor. Sınavın tamamlanmasının ardından sıkça merak edilen bu konu hakkında hem diğer adayların değerlendirmelerini almak, hem de sınav soru ve cevaplarının tartışılmasına ortam sağlamak adına bu haberimizi kaleme almayı uygun gördük.

Adaylar sınavı değerlendiriyor

Bu haber başlığımız altında sınava katılan bekçi adaylarının, sınava ilişkin görüşlerini paylaşmalarını, sınava katılan diğer adaylarla istişare etmelerini bekliyoruz. Sınava ilişkin tüm değerlendirmeler isinolsa.com adresinde kalmaya devam ediyor.

Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sınavın tamamlanmasının ardından, sınav soru ve cevapları 22 Ekim 2018 tarihinde kamuoyuna duyurulacak. Sınav soru ve cevapları yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak ve kendi cevaplarınızı değerlendirmek isterseniz iOS ve Android mobil uygulamalarımızı indirmenizi önermekteyiz. Aşağıdan ilgili bağlantılara erişim sağlayabilirsiniz.

iOS: TIKLAYINIZ

Android: TIKLAYINIZ

Sınava ilişkin görüşlerinizi yorum alanından bize ulaştırabilirsiniz

EGM 7 bin bekçi alımına başvuruda bulunan tüm adaylarımızı, aşağıda bulunan yorum alanından sınavı değerlendirmeye, görüşlerini aktarmaya bekliyoruz. Aklınıza takılan soruları ve cevaplarını, katılımcı diğer adaylarla paylaşarak, sınav soru ve cevaplarının açıklanmasının öncesinde fikir sahibi olabilir, tahminlerde bulunabilirsiniz. Tüm adaylara, sınavlarında başarılar diliyoruz.

Editör: TE Bilisim