Emniyet Genel Müdürlüğüne Emniyet sınıfı dışı kadrolu personel alımı yapılacağı duyuruldu. EGM merkez teşkilatında ve taşra teşkilatında görevlendirilecek olan personeller sınav komisyonu tarafından sözlü-uygulamalı sınava tabi tutulacak. Başvurular Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği kapsamına uygun olarak yapılacak. 2017/11 alımı Devlet Personel Başkanlığının resmi personel alım sayfasından adaylara duyuruldu. Başvurular 15 Ocak tarihinde başlayacak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Başvuru yapmak isteyen adaylar İl Emniyet Müdürlüğü personel Şube Müdürlüğünde personel bilgi sisteme kayıt edilerek, adaylara başvuru formu doldurmaları istenilecek. Memur adayları başvuru formalarının bir çıktısını kazandıklarında yanlarında getirmeleri gerekecek. Kazanan adaylar atandıkları birimlerde 3 yıl görev yapmaları zorulu olduğu hatırlatılıyor. Başvuru esnasında kimlik belgesi, 6 ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, mezuniyet belgesi ya da diploma, KPSS sonuç belgesi ile birlikte şahsen başvuru alınacak. Başvuracak olan adayların 2 yıl iş tecrübesi isteniliyor ve bunu belge ile kanıtlamaları gerekecek. KPSS P3 puan türünden en az 60 olan adaylar ilgili ilana başvuru yapabilecekler.

SON BAŞVURU TARİHİ

Spiker ve Ses Sanatçısı alımına başvuru tarihleri ne zaman; İlgili ilana 15 Ocak 2018 ile 19 Ocak 2018 tarihileri arasında şahsen başvuru yapılması gerekiyor.

Başvuruların tamamlanması ile alınacak olan personelin 5 katı kadar aday sözlü ya da uygulamalı sınava tabi tutulacaklar. Mülakat tarihi ise daha sonra EGM internet sitesinden duyurulacak. Kazanan adaylar Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Dairesi Başkanlığında görev yapacak.

Editör: TE Bilisim