Kamu kurumlarına memur alımları için yeni açıklamalar ve duyurular gelmeye devam ediyor. Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında bulunan adliyelerde ve ceza infaz kurumlarında istihdam edilmek üzere çok sayıda alım yapılacağı açıklanmıştı. Bununla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada ise lise, ön lisans ve lisans mezunu çok sayıda imam-hatip, Kur'an kursu öğreticisi ve müezzin alımı yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğüne ise Komiser Yardımcısı alımları için yeni bir ilan yayımlanması bekleniyor. Emniyet Personeli dışından Lisans mezunu adaylar arasından yapılacak alımlar için polis akademisi başkanlığı tarafından kılavuz açıklanması beklenmekte. Enerji Bakanlığına ise işçi alımı yapılacak.

ADALET BAKANLIĞINA KATİP, İKM OLMAK ÜZERE 15 BİN PERSONEL ALIMI;

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında hakim savcı alımlarına ilişkin takvimi açıklayarak, bakanlığa toplamda 15 bin personel alımı yapılacağı müjdesini vermişti. Adalet Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatlarında Zabıt Katibi, İnfaz ve Koruma Memuru, Hakim ve Savcı kadrolarında çok sayıda personel ihtiyacı bulunmakta.

Detaylar için tıklayın

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINA 9 BİN 500 ALIM YAPILACAK!

Diyanet İşleri Başkanlığının imam-ı Hatip, Müezzin, Kuran Kursu Öğreticisi kadrolarındaki personel ihtiyacının giderilmesi için sözleşmeli alımlar yapılacak. Din Hizmetleri belirleme sınavının Aralık ayından yapılmasından sonra ilan yapılması beklenmekte.

Detaylar için tıklayın

ENERJİ BAKANLIĞINA İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Enerji Bakanlığına bağlı kömür işletmeleri kurumunun ihtiyacının giderilmesi için 1.500 işçi alımı yapılacağı açıklandı. Enerji Bakanlığına Bin beşyüz işçi alımı İŞKUR üzerinden yapılması beklenmekte.

Detaylar için tıklayın

EGM 3 BİN KOMİSER YARDIMCISI ALIMI;

Emniyet Genel Müdürlüğüne 300 bayan, 2700 bay olmak üzere toplam 3 Bin komiser yardımcısı alımı yapılacak. Alımlar Emniyet personeli dışından gerçekleşecek. Adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları, Lisans mezunu olmaları istenilecek.

Detaylar için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim