Kamuya memur alımları son hızı ile devam ediyor. Son zamanlarda yayımlanmış olan memru alımı ilanlarına göre KPSS puanı ile kamuya 2320 memur alımı yapılacak. Özellikle 2020 Lisans KPSS açıklandıktan sonra yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya Düşük KPSS puanı ile memur alımları ilgi gördü. Bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapan kurumları derledik. Haberimizde memur alımı yapacak kurumlara ve kadrolarına ulaşabilirsiniz.

Memur Alımı Yapacak Kamu Kurumları:

Merkez Bankası: En az 3000 TL Maaş ile 40 Teknisyen alımı yapılacak. Adaylardan 2018 veya 2020 yılı kpss'den P93 puan türünden en az 50 puan almış olmak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Düzce Belediyesi: KPSS En az 60 puan ile 20 itfaiye Eri alınacak. Başvurular, 02-04 Kasım 2020 tarihleri arasında. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Merkez Bankası: En az lise mezunu adaylar içerisinden KPSSP94 puan türünden en az 60 puan ile 30 Güvenlik Görevlisi Alınacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Sarıyer Belediyesi: Zabıta Memuru kadrosuna 15 kişi alınacak. KPSS En az 60 puan şartı var. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Mamak Belediyesi: 50 kişilik kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvurular 30 Kasım - 04 Aralık 2020 tarihleri arasında. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Safranbolu Belediyesi: 70 KPSS Puanı ile Ön Lisans mezunları içerisinden 4 Zabıta memuru alımı yapılacak. Detaylar İçin Buraya Tıklayınız.

Kestel Belediyesi: 5 Zabıta memuru alınacak. 70 KPSS puanı şartı var. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Karataş Belediyesi: 50 KPSS puanı ile 1 Muhasebeci ve 1 Antirenör alınacak. Detaylar İçin Buraya Tıklayınız.

Gölbaşı Belediyesi: Belediye 60 KPSS Puanı ile Tekniker kadrosunda 1 kişi alacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Taşoluk Belediyesi: KPSSp3 puan türü ile 1 Harita Mühendisi alınacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

İçişleri Bakanlığı: Bakanlık 30 kişilik kadro ile Merkez teşkilatında görevlendirmek üzere Dernekler Denetçi Yardımcısı alımı yapılacak. Adaylardan KPSSP23 puan türünden en az 70 puan şartı aranacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Kamu İhale Kurumu: Sözleşmeli olarak 12 kişilik kadro ile Bilişim Personeli alınacak. KPSS'den en az 70 puan şartı yer alıyor. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Gazi Üniversitesi: 7 kişilik kadro ile Ön Lisans ve Lisans mezunu Sağlık Personeli alınacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Ankara Kalkınma Ajansı: 2 uzman ve 2 destek personeli alımı yapılacaktır. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı olan kurum 20 kişilik kadro ile Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

İletişim Başkanlığı: 2020 KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı ile 6 Mütercim Tercüman alımı yapılacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Teftiş Başkanlığında görevlendirmek üzere 15 kişilik kadro ile Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcısı alınacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Nevşehir Belediyesi: Belediye 15 kişilik Kadro ile 1 Tahsildar, 1 Veznedar, 1 Bilgisayar İşletmeni, 1 Mutemet, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 1 Memur alımı yapılacak. KPSS'den en az 70 puan almış olan adaylar başvuru yapabilecek. Detaylar İçin Buraya Tıklayınız.

Hazine ve Maliye Bakanlığı: KPSS'den en az 75 puan almış olmak şartı ile ve 2020 KPSS puanı ile 500 Hazine ve Maliye Uzman yardımcısı alınacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Gelir İdaresi Başkanlığı: Türkiye geneli farklı şehirlerde olmak üzere 1000 kişilik boşluk ile Gelir Uzman Yardımcısı alınacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi: Ön Lisans ve Lise mezunları içerisinden, 3 Teknisyen ve 2 Tekniker alımı yapılacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: 2020 KPSS den en az 70 puan almış olmak şartı ile 15 Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapılacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Enerji Bakanlığı: 10 kişilik boşluk ile sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapılacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Kafkas Üniversitesi: Sağlık Personeli kadrosunda olmak üzere 92 sözleşmeli personel alınacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı: 2 Uzman kadrosu ile memur alımı yapılacak. Adayların KPSS ve YDS puanına sahip olmaları gereklidir. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Vergi Müfettiş Yardımcısı kadrosunda 175 memur alımı yapılacak. Adayların 2020 KPSS den en az 80 puan almış olmaları gereklidir. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı: Bakanlık 248 kişilik kadro ile Kamu Personeli Alımı yapılacak. Adayların 2020 yılında yapılan KPSS den puan almış olmaları gereklidir. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim