Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden ilana çıkan belediye bünyesine, düşük kpss puanıyla memur alımları yapılacaktır. Yapılacak bu memur alımlarında, düz memur alımı, nikah memuru alımı, zabıta memuru alımı gerçekleştirilecektir. Yayımlanan ilana başvurular alınmaya başlamış, başvuru süreci devam etmektedir. Toplamda 55 kişinin, ilgili belediye bünyesinde istihdam edileceği bu alıma yönelik başvuru bağlantlarına ve diğer detaylarına haberimizde yer vereceğiz...

Başvuru süreçleri: İlana başvuru yapmak isteyen adayların, 08 Şubat 2019 tarihine kadar belirtilen başvuru evraklarını teslim ederek başvurularını yapmaları gerekmektedir. İlana online başvuru yapılamayacak olup, evraklarında eksik veya hata olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınamayacaktır. Adayların başvuru yapabilmek için T.C kimlik fotokopisi, diploma veya mezuniyet belgesi (noter onaylı aslı gibidir yazısı ibraz edilmeli), kpss sonuç belgesi, askerlikle ilişiği bulunmadığına yönelik beyan, sağlık problemi olmadığı beyanı, 2 adet vesikalık fotoğraf, başvuru yapılan kadro için dilekçe ve başvuru formu evraklarını teslim etmesi gerekmektedir. 

Başvuru şartları: Yayımlanan memur alımları süreci için adayların başvuru şartlarını taşımaları halinde başvuru yapmalarına olanak tanınacaktır. Bu başvuru şartları, belirtilen belgeleri teslim edebilmek, T.C vatandaşı olmak, 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, kamu zararına bir faaliyette yer almamış olmak, temsil ve ifade yeteneği bulunmak, takım çalışmasına yatkın olmak, mesleki bilgi sahibi olmak, sağlık problemi bulunmamak, muhakeme gücü yüksek olmak, herhangi bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak şeklinde özetlenebilmektedir. Zabıta memuru kadrosu için ise adayların belirtilen yaş, kilo ve boy gibi şartları taşıması gerekmektedir. Adayların başvurularını Mardin Derik Belediyesi' ne yapmaları gerekmektedir.

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız

Mobil uygulamaları indir, ilanlar ÜCRETSİZ cebine gelsin

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Editör: TE Bilisim